New Look HQ for ITRM

ITRM acquired Thames House in its entirety in March 2007 after occupying a single floor for many years. Steady growth year on year led to the company outgrowing the single floor and as a result additional office space had been taken in a nearby premises. Our desire to create a Head Office reflecting the dynamic values of the company was the motivating factor for the project, marking an exciting time for ITRM.

Working closely with the design Partner, Progress Furnishings and in house project team, every aspect of the scheme was discussed with the emphasis on creating the perfect combination of practicality, style and technological efficiency. To create an atmosphere that would have the sophistication of a modern city office whilst integrating seamlessly into our suburban location, many schemes were considered. The final design agreed upon we feel is truly cutting edge within a traditional setting, optimising the working environment for our staff.

The refurbishment included many economical features such as ‘A’ rated windows, energy efficient appliances and lighting supplemented by maximised use of natural light. Clever space planning has allowed increased storage capacity without compromising on interior working space. A neutral yet vibrant colour scheme throughout the offices is both calming and inviting to staff and visitors alike.

In a fit out project lasting just 16 weeks, including the installation of a brand new Cat6 network cabling infrastructure by our in house network cabling team, all works were completed and the offices were ready for the big move.

Being reunited in our new Head Office has created a synergy which has improved the internal communication, reduced administration overhead and underlined the stability of ITRM going forward. This successful project has resulted in the ability to provide our clients with even further enhanced levels of service.

"The planning for this has taken months and months and the teams have worked hard to ensure that everything required to make the relocation as easy and stress free as possible has been achieved in timeframes and budgets given. It’s been a fantastic achievement and everyone involved has worked so hard to ensure its success.

The building now stands its ground as the ITRM head office and the ultra modern look and feel inside means that the teams are surrounded by fantastic design and a fully functioning, working office environment with all the mod-cons needed to make them comfortable, energised and focused.

 

Before

During


 

After